fbpx

Final Fantasy XIV Online is in de lente van 2024 speelbaar op Xbox Series X|S

Gamers met een PC en PlayStation genieten al jaren van Final Fantasy XIV Online. Vanaf 2024 verschijnt er een grote speler mee op het toneel. De game zal in de lente speelbaar zijn voor Xbox Series X|S.

Tijdens Final Fantasy XIV Fanfest kwam Phil Spencer samen met Naoki Yoshida op het podium om dit heuglijke nieuws aan te kondigen, dat Final Fantasy XIV Online speelbaar is voor Xbox Series X|S.

Officieel zal de game speelbaar zijn in de lente van 2024. Vooraf zal er nog wel een beta plaatsvinden. Deze zal gelijktijdig live gaan met update 6.5, die normaal gezien in de komende maanden wordt uitgebracht. De uiteindelijke release betreft de basis en de vier verschenen uitbreidingen.

De Duty Support feature zal ook beschikbaar zijn, waarmee nieuwe spelers de content met ondersteuning van AI-compagnons kunnen voltooien. Dit is natuurlijk ideaal om de game te leren spelen op je eigen tempo. De Expanded Trail zal ook beschikbaar zijn, zodat spelers de game gratis kunnen ontdekken.

Via Twitter geeft Phil Spencer aan dat de samenwerking tussen Square Enix beter begint te verlopen. Hierdoor wordt de kans groter dat er in de toekomst meerdere games van Square Enix op de Xbox consoles verschijnen. Het ziet er dus naar uit dat de strubbelingen tussen beide partijen zijn opgelost.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: