fbpx

Turn-based RPG Sea of Stars is bij launch beschikbaar via PlayStation Extra en Premium

2023 is tot hiertoe naar mijn bescheiden mening al een topjaar qua grote releases. Dat wil zeker niet zeggen dat kleinere studio’s hierdoor uit de boot vallen. Sabotage Studio is er zo eentje en zij brengen in augustus Sea of Stars uit, dat bij release onmiddellijk beschikbaar is voor PlayStation Extra en Premium.

Wie een abonnement heeft op PlayStation Extra of Premium heeft toch iets om naar uit te kijken. Zeker als je houdt van turn-based RPG’s met een retro-sausje over. Sony heeft namelijk aangekondigd dat Sea of Stars vanaf dag één beschikbaar is op hun diensten.

Eerder was er al een bekendmaking dat Sea of Stars ook bij launch op Xbox Game Pass zou verschijnen. Sea of Stars is vanaf 29 augustus beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Wie wil kan alvast aan de slag met de demo.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: