fbpx

Fenomenaal openingsweekend voor Barbie!

Barbie

Nadat eerder Oppenheimer al uitpakte met een erg succesvolle start, kon de andere helft van Barbenheimer niet achterblijven!

Met ‘s werelds meest iconische pop in het middelpunt, filmmaker Greta Gerwig aan het roer en een sterrencast onder leiding van Margot Robbie en Ryan Gosling, kwam Warner Bros. Pictures’ BARBIE in de bioscoop met een  opening van € 1.829.000,- en meer dan 180.000 bezoekers. En dat inclusief alle avant-premières in België!

Greta Gerwigs kijk op het Mattel-icoon zorgde wereldwijd voor lovende kritieken en een recordaantal bezoekers in bioscopen over de hele wereld en levert meer dan 337 miljoen dollar op, goed voor 155 miljoen dollar in US en 182 miljoen dollar in internationale markten.
 
Waanzinnige cijfers!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: