fbpx

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island is nu beschikbaar

Xbox en Rare kondigen aan dat het eerste hoofdstuk van Sea of ​​Thieves: The Legend of Monkey Island nu gratis beschikbaar is voor bezitters van alle edities van Sea of ​​Thieves op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 pc, Steam en alle Xbox Game Pass leden.

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island is een samenwerking tussen Rare en Lucasfilm Games die twee geliefde casts van piratenpersonages samenbrengt door middel van een ongekend verhaal.

The Legend of Monkey Island is een hilarische en oprechte liefdesbrief aan de iconische avonturengameserie Monkey Island. Deze samenwerking omvat drie Tall Tales, die de avonturen van Guybrush Threepwood in de Sea of Thieves volgen en met Guybrush, spookpiraat LeChuck en meer personages (en stemacteurs) uit de Monkey Island gameserie. Tall Tales wordt vanaf vandaag in maandelijkse termijnen geleverd als gratis updates voor bezitters van elke Sea of Thieves editie en Xbox Game Pass leden.

Met drie Tall Tales die deze zomer uitkomen, of het nu gaat om het oplossen van puzzels, het beheersen van Insult Sword Fighting of het navigeren door met lava gevulde catacomben met Guybrush als je gids, is deze gratis uitbreidingsupdate een kans voor bezitters van een Sea of Thieves editie om de wereld van Monkey Island als nooit tevoren te ervaren tussen Sea of Thieves en de Monkey Island serie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: