fbpx

Maak kennis met gameplay van WO2-strategiespel Classified France ’44

Dit is er eentje die ik persoonlijk stiekem in de gaten houd. Ik ben wel een fan van turn-based games, en zeker als er dan nog eens een WO2-sausje overgegoten werd. Ik ben dan ook wel benieuwd naar de gameplay van deze titel.

De nieuwe video schetst de ambitieuze gameplaymechanieken die het turn-based tactiekgenre verder ontwikkelen. Deze omvatten het unieke moraalsysteem van de game dat ervoor zorgt dat elk schot telt, stealth- en hinderlaaggameplay om overweldigende vijandelijke troepen uit te dunnen, een flexibel overwatchsysteem waarmee spelers aanvallende doelen kunnen uitkiezen, en realistische fix-and-flank tactieken om de vijand te slim af te zijn en te vernietigen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: