fbpx

“Assassin’s Creed Mirage keert terug naar de essentie van de franchise zonder DLC”

Assassin's Creed Mirage

Tijdens een Reddit AMA afgelopen week heeft creative director Stephane Boudon laten weten dat er op dit moment geen plannen zijn om downloadbare content (DLC) te creëren voor het aankomende Assassin’s Creed Mirage.

In tegenstelling tot eerdere Assassin’s Creed-games, waarbij uitbreidingen gebruikelijk waren, wil Ubisoft met dit deel terugkeren naar de essentie van de franchise. Daarom lijkt extra content zowel voor als na de release geen onderdeel te zijn van de plannen.

Assassin’s Creed Mirage speelt zich af in de 9e eeuw en draait om een cruciaal moment in de geschiedenis. In vergelijking met recente delen in de serie keert Mirage terug naar de meer bescheiden grootte van de vroegere Assassin’s Creed-games, met de focus op één stad en stealth-gameplay. Spelers kruipen in de huid van Basim Ibn Ishaq, een personage dat eerder te zien was in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed: Mirage wordt uitgebracht op 12 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: