fbpx

TMNT: Shredder’s Revenge’s DLC Dimension Shellshock bevat Survival Modus

We krijgen vandaag meer details, én gameplay, over en van de gloednieuwe Survival Mode voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge’s DLC Dimension Shellshock.

Als onderdeel van de onlangs aangekondigde Dimension Shellshock DLC introduceert de Survival Mode verzamelkristallen waarmee je van dimensie naar dimensie kunt springen, waarbij elke dimensie zijn eigen unieke uitstraling heeft. De trailer toont de Edo-dimensie, geïnspireerd op Japan; de vier Turtles in 8-bit achtergronden; en Splinter, Casey, April en Usagi in Omnichannel 6.

In het nieuwe speltype kunnen we in level stijgen en sterker worden door door dimensies te rennen. Als we sterven en genoeg kristallen hebben verzameld, ontgrendelen we een nieuw leven, ninja power bars, Radical Mode en extra hit points.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: