fbpx

Unpacked-trailer van Immortals of Aveum onthuld

Electronic Arts en Ascendant Studios hebben een gloednieuwe trailer uitgebracht voor Immortals of Aveum, die vanaf 22 augustus verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Games Store.

De nieuwe Immortals of Aveum-trailer “Unpacked” geeft een overzicht van de wereld, mechanismen en spreuken in het spel. De actievolle trailer gaat daarbij dieper in op het verhaal van de nieuwe baanbrekende single player first-person magische shooter.

In Immortals of Aveum beheersen spelers magie middels sigils en spreuken, stellen ze hun eigen uitrusting en skills samen, en vechten ze tegen de natie van Rasharn om de mensen van Aveum te beschermen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: