fbpx

Gratis Hi-Fi RUSH: Arcade Challenge update nu beschikbaar

Tango Gameworks heeft de Hi-Fi RUSH: Arcade Challenge! Update! gratis gelanceerd voor alle spelers die de game bezitten op Xbox Series X|S, Xbox Game Pass en pc. Spelers die de base game hebben uitgespeeld, kunnen zich nu een weg banen door twee nieuwe speltypen: BPM Rush! en Power Up! Tower Up.

In het speltype BPM Rush! worstelen spelers zich door escalerende gevechten waarbij de nummers steeds sneller gaan. Spelers kunnen kiezen uit drie moeilijkheidsgraden: Easy, Normal en EX, waarbij elke moeilijkheidsgraad kan oplopen tot 200 BPM.
 
In Power Up! Tower Up! beklimmen spelers een geremixte versie van het bestaande speltype Rhythm Tower vol willekeurige vijandensets en uitdagingen, maar met een extra voordeel: Chai begint uitgeschakeld en verliest al zijn upgrades. Tussen de rondes door kun je upgrades verzamelen om je vaardigheden te verbeteren, maar kies verstandig: upgrades hebben ook speciale eigenschappen die van invloed zijn op het volgende gevecht, waardoor spelers een nuttige boost krijgen of juist voor extra uitdagingen komen te staan!
 
Naast de nieuwe speltypen introduceert Arcade Challenge! Update! twee nieuwe vijanden, een overvloed aan vrij te spelen beloningen, waaronder speciale aanvallen, gratis kostuums en een geheime eindprijs voor spelers die alle 40 uitdagingen in de twee nieuwe speltypen voltooien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: