fbpx

Elden Ring statistieken onthullen verbluffend aantal verslagen vijanden

Bandai Namco en FromSoftware hebben nieuwe statistieken vrijgegeven voor Elden Ring. Volgens een infographic zijn er in totaal 197 miljard vijanden verslagen in het spel.

Het bedrijf meldde dat als iedereen ter wereld Elden Ring zou spelen, ze gemiddeld 24 vijanden per persoon hebben verslagen. De infographic toonde ook de meest gedode vijanden, met de Albinauric op de eerste plaats, gevolgd door de Putrid Corpse, Exiled Soldier en Demi-Human. Bandai Namco onthulde ook dat er 82 miljoen gevechten hebben plaatsgevonden in het Colosseum.

Elden Ring werd in februari vorig jaar uitgebracht op verschillende platforms, waaronder pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, en Xbox One. Het spel is ontwikkeld door FromSoftware, de studio achter populaire titels zoals Dark Souls en Bloodborne.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: