fbpx

Straatkattenspel Stray komt op 10 augustus naar Xbox-consoles

Stray

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar werden nu bevestigd door Annapurna Interactive. Stray komt op 10 augustus wel degelijk naar Xbox-consoles.

Stray, een verrassende adventure game waarin we op stap gingen met een straatkat, wist in de zomer van 2022 vriend en vijand reeds te verrassen op pc en PlayStation. Dit jaar mag de game dat nog eens overdoen op Xbox One en Series X|S.

Check onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: