fbpx

Speel nu de gratis demo van Pikmin 4 op Nintendo Switch

Pikmin 4

Vanaf 21 juli kan je aan de slag met de schattige Pikmin in hun nieuwste, grootse avontuur. Maar je kan nu al proeven van al die schattigheid dankzij de gratis demo.

Trek door een wijdse omgeving die wordt bewoond door bijzondere wezens, van de kleine Pikmin tot de altijd vriendelijke reddingshond Otsjin. Het mooie is dat je vooruitgang meeneemt naar de volledige game!

Pikmin 4 is vanaf 21 juli verkrijgbaar, exclusief voor Nintendo Switch. In afwachting kan je de gratis demo downloaden via de Nintendo eShop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: