fbpx

The Callisto Protocol – Final Transmission launch trailer

The Callisto Protocol

Genoten van The Callisto Protocol en zin in meer? Dat kan binnenkort met de Final Transmission expansion. Of deze straf is? Bekijk de trailer en laat je verbazen…

Beleef Final Transmission, het hartverscheurende laatste hoofdstuk van The Callisto Protocol.

Het Biophage-virus dreigt zich buiten de muren van Black Iron Prison te verspreiden. Vecht door de verlaten gevangenis in een laatste wanhopige poging om Mahlers gegevens terug te krijgen, Callisto te verlaten en jezelf te bevrijden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: