fbpx

Vampire Survivors krijgt coöpmodus voor vier spelers


De populaire indie-game van vorig jaar, Vampire Survivors, zal in augustus een gratis update ontvangen die couch coöp introduceert. In deze game moeten spelers het opnemen tegen een constante stroom vijanden, terwijl ze de verschillende personages upgraden met steeds nieuwe krachten.

Op 17 augustus zal er een gratis update verschijnen die een coöpmodus toevoegt waarin maximaal vier spelers kunnen samenspelen. Dit betekent dat ze gezamenlijk op één scherm kunnen spelen, in de zogenaamde couch coöpmodus. Het volledige spel, inclusief alle uitgebrachte DLC, kan met vier spelers worden gespeeld. Bovendien heeft ontwikkelaar Poncle bevestigd dat spelers op elk moment kunnen wisselen tussen de singleplayer- en multiplayermodus.

De coöperatieve spelstand verandert niet veel aan de intense gameplay. Spelers zullen een gemeenschappelijke level-upbalk delen en alle vier de personages zullen altijd zichtbaar zijn op hetzelfde scherm, zonder splitscreen. Het is belangrijk om te vermelden dat de coöp-modus alleen offline beschikbaar is en niet online kan worden gespeeld.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: