fbpx

Princess Peach krijgt haar eigen game op Nintendo Switch

Princess Peach mag het eindelijk eens alleen proberen. Nadat Super Mario haar meestal uit de klauwen van Bowser of een andere Nintendo-slechterik moet redden, staat ze er deze keer dus alleen voor. Als dat maar goedkomt…

Op de Nintendo Direct-uitzending van gisterennamiddag kondigde Nintendo aan dat de bekende prinses dus de hoofdrol krijgt in een nieuwe Switch game die in 2024 moet verschijnen.

De studio liet daarbij ook de eerste beelden van deze in ontwikkeling zijnde titel zien. Een titel voor deze nieuwe game is er nog niet, en een exacte releasedatum dus ook niet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: