fbpx

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 verschijnt 24 oktober

Metal Gear Solid

In afwachting van de remake van Metal Gear Solid 3 Snake Eater hebben de fans van deze iconische reeks nog iets om naar uit te kijken, namelijk de Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1.

Zoals je in de titel kan lezen verschijnt deze Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 op 24 oktober, en dit op PlayStation 5, Xbox Series X|S, pc én Nintendo Switch.

Wat mag je verwachten van deze unieke collectie? Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 bevat Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Hou er wel rekening mee dat het geen remakes zijn, maar zogenaamde HD-versies van deze iconische games.

En dat is nog niet alles want Metal Gear, Metal Gear 2: Solid Snake, en de NES-versies van Metal Gear en Snake’s Revenge plus een hoop bonuscontent zitten ook in het pakket.

Voor de volledigheid even meegeven dat de Switch versie nog geen releasedatum heeft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: