fbpx

Je kan Unreal Engine 5’s indrukwekkende The Old West: Northwood-demo nu downloaden

Het is onvoorstelbaar hoe de in-game graphics de voorbije jaren, en ik spreek dan van het prille begin van videogames tot nu, geëvolueerd zijn. Ik vraag me soms af waar dat gaat ophouden, als dat al ooit het geval zal zijn. Het is echt zot tot wat die grafische engines vandaag toe in staat zijn.

Getuige daarvan deze indrukwekkende Unreal Engine 5 The Old West: Northwood demo. Je kan deze nu downloaden en genieten van fantastische beelden. En dat is nog zacht uitgedrukt.

Dit is het geval met de indrukwekkende demo van The Old West: Northwood-demo, die een aantal visuele en audiofuncties bevat zoals watergolven bij interacties tussen personages, dynamische wind afhankelijk van de weersomstandigheden, ophoping van sneeuw en stof op kleding en gebouwen, verschillende voetstapgeluiden afhankelijk van de ondergrond en nog veel meer.

Je kunt de demo hier downloaden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: