fbpx

Baten Kaitos I & II HD Remaster komt naar Switch op 15 september

Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean  en Baten Kaitos Origins, de iconische Nintendo GameCube card based RPG-games, komen in HD naar de Nintendo Switch, op vrijdag 15 september 2023.

Baten Kaitos I & II HD Remaster laat zowel liefhebbers van het origineel als nieuwkomers het vertederend en emotioneel avontuur beleven die hen te wachten staat in zowel  Eternal Wings and the Lost Ocean als Origins. In het eerste verhaal volg je Kalas tijdens zijn tocht om wraak te nemen op de dood van zijn geliefden, waarna er in het vervolgdeel meer over de geheimen van het Alfard Koninkrijk naast de zijde  van Sagi wordt ontdekt.
 
Baten Kaitos I & II HD Remaster introduceert nieuwe features zoals het uitschakelen van encounters, auto-battle, overslaan van cutscenes en auto-save om de remaster nog toegankelijker te maken voor nieuwe spelers. De game en diens gevechtssnelheid kan ook tot 300% worden verhoogd.

Daarnaast kan je ook, om je vijanden sneller te kunnen verslaan, gebruikmaken van “Instant KO” en elk gevecht met maar één aanval winnen. Wanneer je nood hebt aan wat rust, kan je de functie “No Encounter” inschakelen en gevechten onderweg vermijden. 

Baten Kaitos I & II HD Remaster komt ook met nog andere verschillende systeeminstellingen die je voortgang zullen ondersteunen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: