fbpx

Sifu’s Arenas uitbreiding nu beschikbaar op Switch

Na de lancering in maart voor consoles en PC hebben nu ook Switch spelers toegang tot de vele content die beschikbaar is in de Arenas Mode.

Ervaren Kung Fu-meesters worden tot het uiterste gedreven in 45 genadeloze uitdagingen verspreid over negen locaties die niet te zien zijn in de verhaalmodus van Sifu, wat neerkomt op meer dan 10 uur extra gameplay voor deze belonend moeilijke titel.

Met vijf verschillende speltypen om het tegen op te nemen – zoals survival en tijdaanval – zullen Sifu’s alle beschikbare middelen moeten gebruiken om je stempel te drukken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: