fbpx

Makers van The Banner Saga kondigen Towerborne aan

Towerborne

Tijdens de Xbox Games Showcase toonde ontwikkelaar Stoic, bekend van The Banner Saga, de eerste beelden van hun nieuwste project: Towerborne.

We kruipen in de huid van Ace, een held die de mensheid hoop moet geven in donkere tijden. De game speeld zich af tussen de ruïnes van City of Numbers, waar een eenzame toren overlevenden moet beschermen van het aankomende kwaad. Toch wil dit donkere verhaal niet zeggen dat de combat best fun kan zijn.

Towerborne verschijnt ergens in 2024 voor Xbox Series X|S, PC én Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: