fbpx

33 Immortals aangekondigd, een co-op action-roguelike voor 33 spelers

33 Immortals

Het hoeven niet altijd grote titels te zijn die de aandacht trekken. Een indiegame dat een een co-op action-roguelike is voor 33 spelers, doet dat ook.

33 Immortals is dus een action-roguelike die je met 33 spelers in co-op speelt. Je neemt de controle over een zogenaamde damned soul en rebelleert tegen het laatste oordeel van God.

Het coole is dat je ten alle tijden kan inspringen in het gevecht met 32 andere spelers in het zogenaamde “pick-up and raid” matchmaking-systeem. Samen moet je zien te overleven terwijl er hordes aan monsters monsters en gigantische bazen op je af komen gelopen. Chaos troef!

33 Immortals heeft nog geen vaste releasedatum gekregen, maar moet ergens in 2024 verschijnen op Xbox Series X|S, PC en Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: