fbpx

Jason Isaacs is de dreigende schurk in Baldur’s Gate 3

Baldur's Gate 3

Larian Studios ontdulde tijdens Summer Game Fest dat acteur Jason Isaacs een belangrijke antagonist zal spelen in Baldur’s Gate 3: een personage genaamd Lord Enver Gortash.

Isaacs is geen onbekende in de rol van schurk, waarbij hij met name het personage Lucius Malfoy in de Harry Potter-films van 2001 tot 2011 perfectioneerde, evenals Captain Hook in Peter Pan uit 2003. Andere recente rollen zijn onder meer Vasili in Hotel Mumbai en Field Marshal Zhukov in The Death of Stalin. In games heeft hij recentelijk stemmen ingesproken voor Marvel’s Midnight Suns en The Last Worker.

Baldur’s Gate 3 komt op 31 augustus 2023 uit voor pc en PS5. Er komt ook een Xbox-versie, maar de releasedatum daarvan is nog onbekend.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: