fbpx

Dit is de meest gekozen klasse in Diablo IV

Diablo IV gaat hard, heel hard. De game is de snelst verkopende game aller tijden van Blizzard Entertainment en ook binnen onze crew zijn we laaiend enthousiast over de game. Maar welke klasse is nu het meest populair?

Dat is een vraag waarop Rod Fergusson, General Manager van de Diablo franchise, stiekem een antwoord op heeft geboden. En het is antwoord is toch ietwat verrassend. Niet de Barbarian of Rogue, maar wel de Sorcerer is de meest gekozen klasse tot nu toe.

Diablo IV verscheen officieel op 6 juni. Wie de Digital Deluxe of Premium Edition van de game kocht, kon al sinds 2 juni met de game aan de slag.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: