fbpx

Warhammer 40k: Space Marine 2 Summer Game Fest trailer onthult coöp en releasedatum

Warhammer 40k Space Marine 2

Een nieuwe trailer voor Warhammer 40,000: Space Marine 2 heeft de coöp-modus van het spel belicht, waarin je met maximaal drie spelers de campagne kan spelen.

Warhammer 40k: Space Marine is een third-person shooter die voor het eerst werd uitgebracht in 2011. Het spel zal opnieuw draaien om Titus, de kapitein van de Ultramarines uit het origineel. Maar het personage is nu sterker en groter dankzij zijn Primaris-upgrade. Het spel wordt ontwikkeld door Focus Entertainment en Saber Interactive, in samenwerking met Games Workshop.

Warhammer 40k: Space Marine 2 verschijnt deze winter op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: