fbpx

Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023 zijn nu verkrijgbaar

Wielerliefhebbers kunnen vanaf vandaag aan de slag met twee wielerspellen. Van een hoogdag gesproken voor wielerminnend Vlaanderen dus. Tour de France 2023 is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, en Pro Cycling Manager 2023 is nu verkrijgbaar voor pc (Steam).

In Tour de France 2023 kunnen spelers op hun virtuele fietsen deelnemen aan diverse grote races: Tour de France, Liège-Bastogne-Liège, Flèche Wallonne, Paris-Nice, Critérium du Dauphiné, Paris-Tours en Paris-Roubaix. Tour de France 2023 biedt spelers de kans om voor één van de 27 officiële World Tour- en Pro Tour-ploegen te rijden in verschillende game-modes, en alle spanning van de wielerwedstrijden te beleven.

Pro Cycling Manager 2023 biedt spelers alle ruimte om hun strategisch inzicht te ontwikkelen, als directeur van een professionele wielerploeg. Daarvoor kunnen ze hun wielrenners selecteren uit alle officiële ploegen van de World Tour- en Pro Team-categorieën, om ze voor te bereiden op de meer dan 130 in de game beschikbare races. Om als sportdirecteur successen te behalen, moeten spelers rekening houden met vele factoren die van invloed zijn op het succes van hun team, waaronder sponsors.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: