fbpx

Explosieve eerste trailer voor Expend4bles

Dolph Lundgren, Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke, Curtis Jackson, Bruce Willis, het zijn allemaal actiehelden uit mijn jeugd. Maar geloof me, de heren zijn hun streken nog niet verleerd. Dat bewezen ze in het verre verleden met hun films, en in een niet zo lang verleden met de Expendables films.

The boys are back! Iets ouder, maar hun kunstjes zijn ze allerminst verleerd. De bekende groep huurmoordenaars onder leiding van Sylvester Stallone wordt in deze vierde film aangevuld met enkele nieuwe (jongere) gezichten, waaronder Tony Jaa, Megan Fox, Iko Uwais en rapper Curtis ’50 Cent’ Jackson. 

Ditmaal moeten ze wereldoorlog 3 zien te vermijden door nucleaire raketten van een gekaapt vliegdekschip te halen, zónder ze te laten ontploffen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: