fbpx

Eerste gameplaybeelden van 2D-sidescroller Prince of Persia: The Lost Crown

Jawel, het is zover! We hebben er lang op moeten wachten maar er is eindelijk een nieuwe Prince of Persia aangekondigd! De laatste in de reeks dateert ondertussen al van 2010. Deze nieuwe Prince of Persia is een 2D-sidescroller maar dat kan ons geen sikkepit schelen!

In The Lost Crown spelen we als een jonge getalenteerde Perzische krijger met de naam Sargon. Hij is lid van een elitegroep soldaten die door het leven gaan als ‘The Immortals’ en loodsen hem doorheen de berg Qaf dat niet bepaald veilig gebied is.

Prince of Persia: The Lost Crown komt 18 januari 2024 uit op PlayStation 4 en 5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC en Nintendo Switch. In onderstaande gameplaytrailer kan u het zwaard van Sargon zien glimmen.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: