fbpx

Officiële trailer voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Cowabunga! Er is een gloednieuwe trailer verschenen voor Seth Rogens Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. En dat verdient een heerlijke pizza. Een pizza Hawai in mijn geval.

In Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem gaan de Turtles, na jaren te zijn afgeschermd van de mensenwereld, op pad om de harten van de New Yorkers te winnen en als normale tieners te worden geaccepteerd door middel van heldendaden.

Hun nieuwe vriendin April O’Neil helpt hen een mysterieus misdaadsyndicaat aan te pakken, maar het loopt hen al snel boven het hoofd wanneer een leger mutanten op hen wordt losgelaten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: