fbpx

Jouw naam op een standbeeld in Diablo IV? Dat kan!

Diablo IV 4

Dat Diablo IV volgende week in de rekken ligt, dat weten jullie al. Dat mensen met een speciale versie op 2 juni aan de slag kunnen, dat weten jullie ook al. Maar wist je dat jouw naam op een standbeeld kan schitteren in het spel zelf?

De hardcore spelers die meteen de race inzetten naar level 100, die kunnen hun naam zien verschijnen op het Lilith standbeeld. En dit voor de eerste 1000 hardcore spelers.

Niet bekend met hardcore? Eén woord: permadeath, dood, alles kwijt, herbeginnen en wenen… Inderdaad, overhaast te werk gaan in deze Diablo 4 Hardcore Victories is zeker geen optie.

Er duikt echter al controverse op aangezien sommige spelers vroeger aan de slag kunnen dan anderen. Benieuwd hoe dit gaat aflopen. Je hebt alvast tijd tot 1 september want dan loopt de race af.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Jouw naam op een standbeeld in Diablo IV? Dat kan!'

  1. Helaas mag België niet meedoen volgens de kleine lettertjes…

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: