fbpx

Diablo IV krijgt coole live-action trailer

Diablo IV 4

Nog iets meer dan een week, en dan is het 6 juni. D-Day voor de fans van Blizzards Diablo-reeks want op die memorabele dag ligt Diablo IV eindelijk in de rekken. Dit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Om de naderende launch extra in de verf te zetten komt Blizzard met een hele coole live-action video naar buiten.

Heb je trouwens een special edition gekocht, dan kan je trouwens al vanaf deze week, op 2 juni met de game aan de slag.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: