fbpx

Destiny 2’s nieuwste dungeon Ghosts of the Deep is beschikbaar

Destiny 2’s nieuwste dungeon heet Ghosts of the Deep en is beschikbaar. Het is de eerste dungeon in het jaar van Lightfall. In de nieuwe content worden spelers uitgedaagd om af te dalen naar de diepten van de methaanzee op de planeet Titan. Hier gaan ze de strijd aan met de Lucent Hive en op zoek naar wat er verloren is gegaan in de golven.

Er wachten nieuwe schatten op spelers die dapper genoeg zijn om in het diepe te duiken, waaronder een nieuwe armor-set en een nieuw Strand Exotic Trace Rifle. De nieuwe titel, Ghoul, kan ook worden vrijgespeeld. Guardians die Ghosts of the Deep vóór 22 augustus voltooien, kunnen een Dungeon Pin en Hoodie kopen in de Bungie Store via Bungie Rewards. 

Spelers krijgen direct toegang tot de nieuwe dungeon door de Lightfall Dungeon Key te kopen voor 2.000 Silver of de Lightfall + Annual Pass editie te halen (die een heel jaar Destiny 2-content bevat). Het nieuwe seizoen genaamd Season of the Deep is deze week gelanceerd en brengt Guardians terug naar Titan om een oude vriend te helpen en iets groots onder de golven te onderzoeken. Spelers kunnen het seizoen fris beginnen met nieuwe verhaalmissies, de Salvage-seizoensactiviteit, de nieuwe visactiviteit en nog veel meer. Meer info over Season of the Deep vind je hier.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: