fbpx

Daedalic Entertainment verontschuldigt zich voor rampzalige launch van The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of The Rings: Gollum

Waar velen voor vreesden, is jammer genoeg ook realiteit geworden. De release van The Lord of the Rings: Gollum is om op zijn zachtst uit te drukken catastrofaal te noemen. En hier is ook ontwikkelaar Daedalic Entertainment zich van bewust.

The Lord of the Rings: Gollum kan allerminst spreken van een geslaagde launch. Op PlayStation 5 en pc behaalt de game momenteel een Metascore van respectievelijk 36/100 en 41/100. Ook ontwikkelaar Daedalic Entertainment erkent de slechte scores:

Beste spelers,

We willen ons oprecht verontschuldigen voor de teleurstellende ervaring die velen van jullie hadden bij de release van The Lord of the Rings: Gollum. We erkennen en betreuren ten zeerste dat het spel niet heeft voldaan aan de verwachtingen die we onszelf en onze toegewijde community hadden gesteld. Accepteer alstublieft onze oprechte excuses voor de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt.

Ons doel als studio en als gepassioneerde fans van The Lord of the Rings, is altijd geweest om een meeslepend verhaalgedreven avontuur te vertellen. Het creëren van een verhaal met Middle-earth als speeltuin, is de grootste eer en uitdaging die we tot nu toe zijn aangegaan.

Bij Daedalic beseffen we dat het succes van een spel afhangt van het plezier en de tevredenheid van de spelers. We waarderen jullie feedback oprecht en hebben actief naar jullie stemmen geluisterd, jullie opmerkingen gelezen en de opbouwende kritiek en suggesties die jullie hebben gegeven geanalyseerd.

Ons ontwikkelingsteam heeft er hard aan gewerkt om de bugs en technische problemen die velen van jullie hebben ondervonden, aan te pakken. We zetten ons verder in om patches te voorzien waarmee jullie optimaal van het spel kunnen genieten.

Nogmaals onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We waarderen jullie begrip tijdens deze periode. We zullen jullie op de hoogte houden van onze vorderingen en transparant communiceren over toekomstige patches en verbeteringen. Jullie passie en toewijding als spelers zijn de drijvende kracht geweest achter onze vastberadenheid om alles in orde te maken.

Bedankt voor jullie steun’.

Het is zeker ook de moeite waard om de pittige reacties onder de Tweet te lezen.

The Lord of the Rings: Gollum verscheen op 25 mei voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: