fbpx

RTS game Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin aangekondigd

Vroeger verschenen er op regelmatige basis RTS games. Vandaag is dat echter een pak minder. Er kan er dus nog altijd eentje bij en in dit geval is dat Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin speelt zich af in Ghur, het woeste Realm of Beasts, een onherbergzaam, gewelddadig land waar alleen de sterksten overleven.

In de single player-campagne sturen de strijdkrachten van de Orde de hemelse, omgevormde kampioenen, de Stormcast Eternals, om dit rijk te heroveren. Nadat ze een precair houvast hebben gevonden op deze gevaarlijke plek, wordt hun vesting ernstig bedreigd door de Kruleboyz, de sinistere en gewelddadige Orruk-factie die Ghur als thuisbasis heeft.

Als de leider van dit Stormcast-detachement, Sigrun, hoort over een bron van arcane kracht die bescherming kan bieden tegen de Kruleboyz, wagen ze zich met groot risico in de moeraslanden om die te bemachtigen – het begin van het verwrongen filmische verhaal van wanhopige overleving.

Dit Age of Sigmar-verhaal is geschreven in samenwerking met Black Library-auteur Gavin Thorpe en is gebaseerd op de Dawnbringer Crusades uit de meest recente editie van het tabletop-spel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: