fbpx

Free-to-play Warhammer 40,000: Speed Freeks onthuld op Warhammer Skulls Showcase

Ontdek Warhammer 40,000: Speed Freeks, een free-to-play, op klasses gebaseerde, multiplayer racer/shooter-mix met orks in het wrede Warhammer 40,000-universum. Deze is vanaf vandaag speelbaar via de Alpha Playtest op Steam.

Fans van snelheid en orks kunnen hun Warhammer 40,000-fantasieën verwezenlijken met brute voertuigen en bombastische wapens in een race tot de dood.

Spelers kunnen kiezen uit diverse voertuigklasses in categorieën als damage, tank en support, met uiteenlopende vaardigheden voor elke speelstijl. In deze explosieve mix van combat, racing en shooter moeten spelers hun voertuigen op verschillende maps naar de overwinning knallen.

Tijdens de Alpha phase, die vandaag begint, heeft de game een beperkt aantal voertuigen en levels en slechts één game mode: de even unieke als brute combat racing conquest mode, die eindigt in een glorieuze sprint naar de finish. Deze mode geeft een nieuwe draai aan vehicle shooters, waarbij spelers met hun vervaarlijke voertuigen als teams racen om punten op de map te veroveren en de strijd aangaan voor de hoogste scores.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: