fbpx

Diablo IV – Inside the Game: A New Saga video

Diablo Immortal mobile game

6.06.2023 staat ongetwijfeld bij heel wat gamers in het bloedrood op de agenda aangeduid. Als je geen idee hebt waar die datum voor staat, dan mag je terug gaan slapen. Of nee, ik heb een beter idee…

Bekijk de trailer hieronder, dan weet je meteen waar die datum voor staat! En dan kan/zal je hem waarschijnlijk meteen ook op jouw muur aanduiden in het rood. Want als er één ding is dat je dit jaar niet wil missen, dan is dat de release van Diablo IV! Toch?

En is dat toch het geval, dan mag je nu terug gaan slapen! No hard feelings en even goei vrienden…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: