fbpx

Launch trailer voor tactische deck-building game Ash of Gods: The Way

Ik ben niet echt een fan van tactische deck-building games. Maar de fans van het genre die op zoek zijn naar een nieuwe en frisse spelervaring die zullen deze Ash of Gods: The Way zeker kunnen smaken.

In Ash of Gods: The Way moet je je vijanden in hun eigen spel zien te verslaan om je vaderland te beschermen. Ieder handgetekend gevecht heeft andere regels en doelen en om te blijven winnen moet je steeds weer je strategie en je kaarten aanpassen. Maar hoe meer tegenstanders je verslaat, hoe meer je merkt dat zij niet de schurken zijn waar je zoveel over hebt gehoord. Je zult keuzes moeten maken, maar ben je bereid om de gevolgen daarvan te dragen?

De game is vanaf vandaag beschikbaar op Nintendo Switch en pc (Steam). Hieronder alvast de launch trailer voor deze titel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: