fbpx

Ticketverkoop voor gamescom 2023 gestart

Gamescom

Nu de E3 2023 niet doorgaat zijn alle ogen gericht op gamescom in Keulen. Als je van plan bent om de beurs te bezoeken, kan je maar beter snel je tickets kopen, en dat kan vanaf vandaag.

Tickets voor handel en particuliere bezoekers kunnen vanaf vandaag exclusief worden gekocht op www.gamescom.de

Het duurt nog vier maanden: gamescom, ‘s werelds grootste game-evenement, vindt van 23 tot en met 27 augustus 2023 plaats in Keulen en wereldwijd online.

Vanaf vandaag is de ticketshop geopend, waar vak- en particuliere bezoekers hun gamescom-ticket kunnen kopen. Iedereen die gamescom ter plaatse in Keulen wil bijwonen, moet zo snel mogelijk zijn tickets kopen. Want ook dit jaar geldt: first come, first serve!

Alle gamescom tickets kunnen alleen worden gekocht in de officiële online ticketshop op www.gamescom.de. Het is niet mogelijk om ter plekke tickets te kopen.

De aankoop van tickets is dit jaar nog handiger: het is nu mogelijk voor particuliere bezoekers om gepersonaliseerde tickets te kopen voor extra volwassenen en minderjarigen (beperkt tot maximaal 10 tickets per dag). De tickets worden als PDF verstuurd en kunnen worden opgeslagen in de portemonnee van het betreffende mobiele apparaat.

Tegelijkertijd zullen de tickets nu op gamescom beschikbaar worden gesteld. Hierdoor is het niet meer nodig om via de beursapp tickets van het voorgaande jaar te tonen.

Vakbezoekers profiteren ook van het vereenvoudigde ticketproces: het is mogelijk om ticketcodes te kopen voor andere vakbezoekers. Registratie en activering moeten persoonlijk worden uitgevoerd door degene die het ticket gebruikt. Ook hier worden de tickets als PDF verstuurd en kunnen ze in de portemonnee van het betreffende mobiele apparaat worden opgeslagen. Tegelijkertijd worden de tickets beschikbaar gesteld op gamescom biz.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: