fbpx

Armored Core VI zou in augustus 2023 verschijnen

FromSoftware heeft meer in zijn mars dan pittige games à la Elden Ring, Dark Souls, Bloodborne of Dark Souls. Een van die extra’s is hun populaire Armored Core-reeks waarvan nummer 6 misschien deze zomer verschijnt.

Er doen namelijk verhalen de ronde op het internet dat Armored Core VI: Fires of Rubicon in augustus van dit jaar zou verschijnen.

Dit gerucht wordt ondersteund door Gematsu, die vond dat het spel een rating heeft gekregen in Korea, wat betekent dat het ergens dit jaar zal worden uitgebracht. Volgens de geruchtenmolen zou de game tussen september en oktober 2023 uitkomen, en vóór de Elden Ring uitbreiding Shadow of the Erdtree.

Misschien krijgen we op Summer Game Fest de officiële release, en misschien de bevestiging, te horen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: