fbpx

Nieuwste The Callisto Protocol-update voegt Dismemberment Mode toe

The Callisto Protocol

Wie herinnert zich nog Soldier of Fortune? In deze iconische shooter kon je jouw tegenstanders letterlijk aan stukjes knallen. Net als in Dead Space trouwens. En vanaf nu ook in The Callisto Protocol, niet voor niets de spirituele opvolger van Dead Space.

Striking Distance Studios heeft een extra modus toegevoegd aan The Callisto Protocol, namelijk de Dismemberment Mode.

In de Dismemberment Mode kan je ledematen afhakken en je Biophage-vijanden in stukken hakken. Dit is een volledig nieuwe spelmodus, en is geen extra functie voor alle bestaande modi.

Naast de toevoeging van de nieuwe modus, bevat de patch ook de mogelijkheid om cutscènes over te slaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: