fbpx

Deliver Us Mars viert succesvolle missie met grote update

Deliver Us Mars

Frontier Foundry en KeokeN Interactive hebben een grote update uitgebracht voor het sci-fi avonturenspel Deliver Us Mars, die visuele verbeteringen en extra tweaks in het spel brengt.

De update, die nu beschikbaar is voor alle platformen, brengt visuele verbeteringen en extra tweaks in de hele game.

Nieuwe functies zijn onder andere een Quality Mode-optie voor next-gen consoles, adaptieve triggerondersteuning voor de DualSense-controller op PS5 en extra toegankelijkheidsinstellingen. Voor pc-spelers wordt AMD FidelityFX Super Resolution 2.1 nu ondersteund.

Deliver Us Mars vertelt het verhaal van Kathy Johanson, een astronaut in opleiding die meedoet aan een gevaarlijke missie om revolutionaire technologie van de Rode Planeet te halen die de Aarde zou kunnen redden. Kathy’s motivatie wordt echter bemoeilijkt door de mogelijkheid dat haar lang verloren vader nog leeft en op haar wacht op Mars.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: