fbpx

God of War Ragnarök New Game Plus is nu beschikbaar

Als je twijfelt of je nog moet beginnen met God of War Ragnarök, of de game gaat herbeginnen, dan hebben wij hier een extra reden waarom je dat wel moet doen.

Op de PlayStation blog lezen we namelijk dat de God of War Ragnarök New Game Plus modus nu beschikbaar is. Daarnaast kan je ook rekenen op nieuwe gear, een hogere level cap en nieuwe Enchantments.

Zodra je het spel hebt uitgespeeld, kun je meteen in een NG+ save duiken om het verhaal opnieuw te spelen met meer gameplay-opties die vanaf het begin beschikbaar zijn. Zo worden je uitrusting, wapens (waaronder de Draupnir Spear) en vaardigheden overgenomen van je vorige saves. Je begint dus beter bewapend en aangekleed aan tweede playthrough.

Opgelet, je hebt niet meteen toegang tot je Sonic en Hex pijlen. Alle gebieden die deze pijlen of de Draupnir Spear vereisen, worden pas ontgrendeld als je het punt in de hoofdquestline hebt bereikt waarop ze via het verhaal beschikbaar komen.

Zei er iemand nieuwe gear? Ja hoor! Met je armor of the Black Bear ben je nog beter beschermd tegen de Fimbulwintervorst. De stats zijn gericht op kracht en verdediging met een perk dat het ontwijken in de laatste seconde beloont met een volley Bifröst-scherven.

Als je je vaardigheden op de proef wilt stellen en de zwaarste uitdaging wilt aangaan die je in God of War Ragnarök kunt krijgen, is het Spartan armor iets voor jou. Zonder Perk, zonder Stats en vergrendeld op Power Level 1 – . Perfect voor gamers die hun kracht tot een minimum willen beperken en geen ruimte voor fouten willen laten.

En dat is nog maar het tipje van de sluier want er werden nog meer sets en andere gameplay mechanics toegevoegd aan de game. Je vindt ze allemaal op deze pagina van de PlayStation blog.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: