fbpx

Overwatch’s nieuwe support held, Lifeweaver, arriveert op 11 april

Onder het motto “hoe meer zielen, hoe meer vreugde”, voegt Blizzard nog een extra held toe aan het Overwatch 2 roster, de 37ste om precies te zijn. Zijn naam? Lifeweaver.

De uit Thailand afkomstige Lifeweaver wordt gekenmerkt door zijn liefde en respect voor de natuur en zijn geavanceerde biolichttechnologie. Deze baanbrekende vooruitgang is verweven in zijn vaardigheden en speelt een centrale rol in de helende en nuttige aspecten van zijn uitrusting.  

Of hij zijn teamgenoten nu optilt met zijn Petal Platform, hen in veiligheid brengt met Life Grip of hun gezondheid ondersteunt met Healing Blossom; Lifeweaver is een veelzijdige Support die zijn team enorme duurzaamheid en nut biedt. 

Met een van de meest complexe speelstijlen tot nu toe en de eerste openlijk panseksuele Overwatch Hero, kunnen we niet wachten tot spelers ervaren wat Lifeweaver allemaal met zich meebrengt als hij op 11 april de strijd aangaat!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: