fbpx

Zoektocht naar beste Splatoon 3-team begint tijdens het Splatoon 3 European Championship 2023

Splatoon 3

Splatoon 3-spelers in Europa krijgen de kans om te strijden voor prijzen en kleurrijke roem tijdens het Splatoon 3 European Championship 2023, dat eind 2023 zijn climax zal bereiken tijdens de Europese live-finale.

De komende maanden zullen in 12 Europese regio’s plaatselijke toernooien worden gehouden in de spelstanden Grondoorlog en Chaosgevecht. Elke regionale kampioen gaat door naar de grote live-finale die eind 2023 zal plaatsvinden. Tijdens deze finale wordt gestreden om de Splatoon 3 European Championship-trofee en de eer om het beste Splatoon 3-team van Europa te zijn.

De 12 deelnemende gebieden zijn:

 • Verenigd Koninkrijk & Ierland
 • Frankrijk
 • Duitsland
 • Spanje
 • Portugal
 • Italië
 • Polen
 • Nederland
 • België
 • Oostenrijk
 • Zwitserland
 • De Noordse landen, bestaande uit Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden

Houd Nintendo België in de gaten voor meer informatie over de weg naar de regionale en Europese finales.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: