fbpx

Nieuwe Wild Hearts-update introduceert Grimstalker, Fulgent Armor Set en meer

Het is serieus bij EA en ze houden zich aan hun belofte. Vandaag 23 maart krijgt hun hunting game Wild Hearts, zoals beloofd dus, een tweede content update.

De belangrijkste toevoeging in de tweede content update is de Grimstalker Kemono, een nieuwe soort die te vinden is op het eiland Natsukodachi. Deze mysterieuze Kemono heeft de kracht om zowel vlammen als de zee te beheersen, wat een zeer uitdagende jacht oplevert.

Afhankelijk van zijn toestand zullen de krachten van de kemono veranderen, dus jagers moeten altijd alert zijn en Elemental Lanters gebruiken om de enorme schade die deze kemono kan aanrichten te beperken. De materialen van de Grimstalker kunnen worden gebruikt om twee nieuwe wapens en de Fulgent-pantserset te smeden.

De nieuwe Wild Hearts content update brengt ook drie nieuwe quests met zich mee waarin spelers het opnemen tegen Amaterasu, Kingtush en Icetsusk, en Mighty Dreadclaw, Pearlbeak en Lavaback onder uitdagende omstandigheden.

Als beloning voor het voltooien van deze quests krijgen spelers een nieuwe Chat Stamp en een nieuwe Emote.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: