fbpx

Warhammer Vermintide 2 – Tower of Treachery verschijnt 28 maart

Ontwikkelaar Fatshark kondigt aan dat Tower of Treachery, Vermintide 2’s nieuwste gratis DLC, op 28 maart uitkomt op PC. De consoleversies die volgen begin Q2 voegt het team er nog aan toe.

Tower of Treachery is het vervolg op Trail of Treachery, waarin de Ubersreik 5 op onderzoek uitgaan naar vreemde gebeurtenissen in een naburige stad. Nu is het tijd om het op te nemen tegen de necromancer, Sofia Fuegonasus, om haar schrikbewind te stoppen.

Tower of Treachery is gratis voor alle bezitters van Vermintide 2. Het voegt een nieuwe missie toe aan de vorige content update van het spel, een Treacherous Adventure, waarmee de map set met twee avonturen voor Warhammer: Vermintide 2 en voegt 13 nieuwe in-game uitdagingen toe voor spelers om hun vaardigheden op de proef te stellen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: