fbpx

11 minuten gameplay van Bloober Teams nieuwste horrorgame Layers of Fear

Layers of Fear

Ontwikkelaar Bloober Team, bekend van onder andere The Medium en The Blair Witch Project, heeft een uitgebreide gameplay trailer vrijgegeven van Layers of Fear.

De naam komt je misschien bekend voor, want Layers of Fear verscheen oorspronkelijk in 2016. Deze remake gaan dan ook content bevatten van de eerste game, aangevuld met content uit Layers of Fear 2 en de Inheritance-dlc.

Layers of Fear moet vanaf juni 2023 beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: