fbpx

Valheim komt (voorlopig) niet naar PlayStation

Het Viking survival game Valheim is razend populair op pc. Sinds kort is de game ook speelbaar op Xbox, maar voor PlayStation gamers die uitkijken naar hun versie van Valheim is er geen goed nieuws.

En dat nieuws is dat de game (voorlopig) niet naar PlayStation komt. Dat werd bevestigd door Jonathan Smårs van Iron Gate Studios. Op de vraag of Valheim naar de PlayStation komt, antwoordde Smårs: “Momenteel kijken we alleen naar de Xbox. Maar je weet maar nooit.

Dus er is nog een sprankeltje hoop…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: