fbpx

Ubisoft viert vijfde verjaardag van Far Cry 5 met teaser

Het is inmiddels bijna vijf jaar geleden dat Far Cry 5 werd gereleased. De game wordt door velen als beste uit de franchise omschreven. En om die vijfde verjaardag te vieren, is er iets op komst voor de next-gen consoles.

Binnen een kleine twee weken viert Far Cry 5 zijn vijfde verjaardag. De game verscheen op 26 maart 2018 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De komende drie weken zal deze vijfde verjaardag door Ubisoft gevierd worden samen met alle fans. En dat vieren zal onder andere gebeuren door ‘een veelgevraagde feature voor de next-gen consoles’ te lanceren. Om welke feature het gaat, maakte Ubisoft nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk zal het om een next-gen patch gaan waarbij de game in 4K en/of 60 frames per second gepeeld kan worden.

Far Cry 5 is zowel beschikbaar via Game Pass als PlayStation Plus Extra en Premium. Deze next-gen patch zou dus geweldig nieuws zijn voor wie de game nog niet gespeeld heeft of de game nog eens wilt herspelen.

UPDATE: intussen heeft Ubisoft bevestigd dat het om een 60 FPS boost gaat. De patch is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.