fbpx

Season 02 Reloaded voor Modern Warfare II en Warzone 2.0 is nu live

warzone-2.0

Na Fortnite vorige week is het nu de beurt aan Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 spelers om te genieten van de nieuwe content. En daarbovenop is er ook een gratis trial dit weekend.

Bereid je loadouts voor en maak je klaar om opnieuw te redeployen – Season 02 Reloaded, de tussentijdse seizoensupdate voor Call of Duty: Warzone 2.0 en Call of Duty: Modern Warfare II is nu beschikbaar.

Na de lanceringsupdate van Season 02 – met een gloednieuwe Resurgence map op Ashika Island, het Path of the Ronin-evenement en tal van updates in beide games – wordt Season 02 Reloaded aangevuld met een gloednieuwe Core Multiplayer map, een Camo Challenge-evenement, een nieuw wapen en nog veel meer gratis content in beide games.

Bovendien zal de Store regelmatig worden aangevuld met nieuwe Bundles, waaronder een topaanbieding met een Bundle die wat Shamrock & Awe geeft voor een update voor Al Mazrah die maar een beperkte tijd duurt.

Speel GRATIS de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare II tussen 16 en 20 maart.

Ga naar de nieuwe Season 02 Reloaded Multiplayer Map “Himmelmatt Expo” en andere locaties, plus krijg toegang tot Special Ops Raid Episode 01.

Lees de volledige blogpost over de gratis multiplayer voor alle informatie.

Een kort overzicht van alle nieuwe content:

Raid Episode 02. Kruip in de huid van Captain Price, Farah en Gaz terwijl ze door Atomgrad trekken op zoek naar een dodelijke kernkop.
 
Himmelmatt Expo is toegevoegd aan de Multiplayer Map Rotation. Ga naar een schilderachtig winterverblijf in een exclusief bergresort in deze nieuwe Core Multiplayer map.
 
Vier de derde verjaardag van Warzone! Vier de derde verjaardag van de release in maart 2020 van het originele Call of Duty: Warzone met gratis gifts die om de paar dagen in de Store verschijnen.
 
Verdien Seizoen 02 Camos. Ga verder op de Path of the Ronin met extra uitdagingen die toegang geven tot een nieuwe eventcamo voor elke wapenklasse.
 
Nieuw wapen. Richt met de nieuwe Tempus Torrent Marksman Rifle.
 
Voor fans die zijn opgegroeid met de Turtles. Wat gebeurt er als Shredder van de Teenage Mutant Ninja Turtles in Call of Duty wordt gebracht? Hij stopt zeker niet na 22 minuten strijd op tv. Koop deze iconische schurk in een nieuwe Tracer Pack Operator Bundle en speel zijn ninjutsu-krachten vrij.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: