fbpx

De nieuwe Hellfire Laharback is nu beschikbaar in Wild Hearts

EA Originals en KOEI TECMO hebben de eerste content-update voor hun hunting game Wild Hearts uitgebracht. Deze update is nu gratis beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store.

Spelers krijgen met de update toegang tot een van de moeilijkste uitdagingen tot nu toe. De nieuwe volatile Kemono – een aapachtig beest genaamd Hellfire Laharback – is verschenen op het Natsukodachi Isle.

Dit reusachtige beest is sterker en onvoorspelbaarder dan ooit tevoren. Jagers moeten het inferno doven om de rust op het eiland te herstellen. Zodra de eerste jacht is voltooid, laat de Hellfire Laharback een talisman vallen met een nieuwe Infernal Blow-vaardigheid. Hierdoor krijgen spelers de kans om hun prooien in brand te steken en de kracht van aanvallen tegen deze in brand gestoken Kemono te vergroten.

De jacht is pas net begonnen. Wild Hearts-spelers kunnen uitkijken naar de tweede content-update op 24 maart. Deze update introduceert een nieuwe wolfachtige Grimstalker, die verwant is aan de angstaanjagende Deathstalker, evenals nieuwe pantsers, wapenvarianten en nog veel meer. Bovendien kunnen jagers nog meer nieuwe Kemono in Azuma verwachten, waaronder de gloednieuwe Murakumo, die in april zijn opwachting maakt. Houd het nieuws de komende dagen in de gaten voor meer informatie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.